Årets Affärsnätverkare
Årets Affärsnätverkare Carina Nunstedt tillsammans med Gunnar Selheden, VD för BNI Norden.

Sjätte upplagan av Årets Affärsnätverkare

Årets Affärsnätverkare 2013 har utsetts. Utmärkelsen delades i år ut för sjätte året i rad och gick till journalisten, mediekonsulten och tidningsredaktören Carina Nunstedt.
 
Till årets prisutdelning i Polstjärnans tjusiga lokaler i Stockholm kom nominerade affärsnätverkare från alla tänkbara verksamheter och från i stort sett hela Sverige.  

Tre framgångsrika BNI:are
Av de BNI-medlemmar som blivit nominerade gick tre till final. Jonny Siikavaara från BNI Giron i Kiruna, Jeanette Granberg från BNI Best Business Plaza i Eskilstuna samt Micael Hörberg, BNI-konsult i Malmö.

– Ett bra nätverkande ger bra affärer. Det är erfarenheterna vi har inom BNI. Därför ger vi varje år uppmärksamhet åt någon som varit en särskilt bra affärsnätverkare och blivit extra framgångsrik inom sitt område tack vare det. I år var 50 personer nominerade till Årets Affärsnätverkare.  Även om det är BNI som delar ut utmärkelsen kan priset gå till vem som helst i landet som utmärkt sig som en bra affärsnätverkare. Att då tre av våra egna medlemmar går hela vägen till final, nominerade och framröstade bland de bästa nätverkarna i landet, känns väldigt roligt. Stort grattis till alla tre, säger Gunnar Selheden, VD för BNI Norden.
Det blev en inspirerande kväll där den ena finalisten efter den andra övertygade publiken om att var och en av dem förtjänade att stå där den här kvällen. Även juryn var imponerad över bredden bland årets finalister och hade ett tufft jobb att fatta beslut.

Mycket värdig vinnare
 – Carina Nunstedt verkar i en oerhört tuff och konkurrensutsatt bransch där hon upprepade gånger tagit sig an stora utmaningar och levererat resultat. Hon är ett unikum när det kommer till att bygga upp och vårda relationer. Det har hon haft nytta av vid arbetet med såväl tidningar som nuvarande projektet Books & Dreams, där hon fem gånger per år skapar stora helkvällar med kända författare. Förmågan att nätverka har stor del i hennes framgång och det var därför vi i juryn var eniga om att Carina Nunstedt är Årets Affärsnätverkare 2013. Vi tycker det är viktigt att uppmärksamma hur betydelsefullt nätverkande är för att nå framgång i sin affärsverksamhet. Goda förebilder är viktiga som inspiration, säger Gunnar Selheden.
 
I juryn för Årets Affärsnätverkare ingår Bicky Chakraborty, grundare av Elite Hotels, Mia Törnblom, författare och personlig coach, Therese Albrechtson, entreprenör och föreläsare, Olle Zetterberg, vd Stockholms Business region samt Gunnar Selheden.
Årets Affärsnätverkare 2013 Carina Nunstedt, tillsammans med finalister och jury tillsammans på scenen.